frederix1
Contributor
Contributor

Can't add a vCenter to collector

Jump to solution

Hi,

I'm trying to add a vCenter to my collector and it says:

The certificate provided by your vCenter is not valid (Certificate Thumbprint [8e23e1d9adcff00921b94a80220f12c626858ef7]).

Press "CONTINUE" if you would like to continue using an invalid certificate.

When I click continue it just says error 500.  Please help.  Thanks.

Justin

Tags (1)
1 Solution

Accepted Solutions
kishorenelvagal
VMware Employee
VMware Employee

Hi Justin,

Thank you for the information!

Based on our investigation we could find the collector was unable to retrieve its manifest.

We would recommend you reboot the appliance and that should fix the issue.

Sincerely
Kishore N
VMware Support Moderator

View solution in original post

0 Kudos
7 Replies
sri_vmware
VMware Employee
VMware Employee

Hi Justin,

I understand that while adding vCenter endpoint you get error 500.

Can you please confirm if the virtual center has an embedded PSC? Also, can you please share the collector id so that we can assist further.

pastedImage_1.png

Sincerely
Srikanth HS
Skyline Support Moderator
frederix1
Contributor
Contributor

Hi Srikanth,

It does have an embedded PSC.  My collector id is 924c134b-8da3-3405-9376-0ab2dc74492d.  Thanks.

Justin

0 Kudos
ashwin_prakash
VMware Employee
VMware Employee

Hello Justin,

Could you please help us with the below details:

1. Name of the Organization on which you have registered for Skyline.

2. When did you finish the registration?

3. Are you using the same myVMware account which is used to do the registration for Skyline?

4. Is this the first instance that you are trying to register?

Sincerely,
Ashwin Prakash
Skyline Support Moderator
frederix1
Contributor
Contributor

Hi Ashwin,

1.  Sandy Alexander

2.  1/12/18

3.  Yes

4.  Yes

Thanks,

Justin

0 Kudos
kishorenelvagal
VMware Employee
VMware Employee

Hi Justin,

Thank you for the information!

Based on our investigation we could find the collector was unable to retrieve its manifest.

We would recommend you reboot the appliance and that should fix the issue.

Sincerely
Kishore N
VMware Support Moderator
0 Kudos
frederix1
Contributor
Contributor

That worked.  I guess I should have tried that first.  Thanks.

sri_vmware
VMware Employee
VMware Employee

Hi Justin,

Thanks for the confirmation.

Sincerely
Srikanth HS
Skyline Support Moderator
0 Kudos