VMware Horizon Community
mvrk
Enthusiast
Enthusiast

View Server 5 - Install fails with msg: wizard was interrupted...

Hi,

I'm trying to install VMware View Server 5 on a VM with Windows Server 2008 R2, and the instalation fails at the end with the message:

"The wizard was interrupted before Vmware View Connection Server could be completely installed."

In attachement the log of the installation.

Anyone has seen this problem before?

Reply
0 Kudos
4 Replies
murben
Enthusiast
Enthusiast

Do you have UAC enabled on the server?  If so, try right-clicking and doing the "Run as Administrator" on the setup app.

Reply
0 Kudos
mvrk
Enthusiast
Enthusiast

UAC is disabled.

I'm logged in as the DOMAIN\Administrator

Reply
0 Kudos
MooreOrtho
Contributor
Contributor

Noticed this in the log file you attached:

--- VMAdamCheckInstanceSetup()
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:24 Failed to open registry key SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ADAM_Installer_Results.
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:24 End Logging
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:24 Begin Logging
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:24 --- VMAdamSetInstanceDescription()
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:24 Setting Description for SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ADAM_VMwareVDMDS
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:24 Getting property CustomActionData = Provides VMware View LDAP directory services.
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:24 Failed to set description for LDAP instance in service registry. Failed to open key SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ADAM_VMwareVDMDS.
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 Begin Logging
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 --- VMAdamLoadVdiServerConfig()
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 FQHN = MAV.azar.pt
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 DNS Domain Name = azar.pt
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 NETBIOS Domain Name = BOSS1
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 Getting property ProductName =
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 Getting property CustomActionData = 127.0.0.1;389;dc=vdi,dc=vmware,dc=int;601;C:\Program Files\VMware\VMware View\Server\
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 LDAP Port = 389
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 LDAP Suffix = dc=vdi,dc=vmware,dc=int
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:32 VersionNT = 601
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:33 ERROR: Failed to open LDAP connection to 127.0.0.1:389
adamInstUtil: 05/23/12 22:57:33 End Logging
Maybe your AD info is incorrect?  Are you installing on a domain controller?  Not sure about either of those responses but it's something to look into perhaps
Reply
0 Kudos
mvrk
Enthusiast
Enthusiast

I'm not installing on the dc, but the problem definitely is something on my machine, because i just installed a new VM from scratch and it installed ok on this new VM.

Reply
0 Kudos