VMware Horizon Community
FrederikLeed
Contributor
Contributor
Jump to solution

Recompose single guest fails for specific pool

Hi',

I am having trouble recomposing machines in a specifik pool. The composer works for the pool, if i delete unassigned vm's, new ones are created.

I have been looking in C:\ProgramData\VMware\View Composer\Logs, but no errors are found.

Any pointers in what to look for?

http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=200102... <--- this is not the error.

Thanks in advance

Reply
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
royberk
Enthusiast
Enthusiast
Jump to solution

I find that when anything goes wrong with a recompose (error or not) its usually due to something being messed up in the ADAM and Composer DBs

I would use ADSI edit and check the VM against what you see in View Admin and clean the DB up.

Use this link if you havent already and let us know if it helps -->  http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=100865...

View solution in original post

Reply
0 Kudos
4 Replies
mittim12
Immortal
Immortal
Jump to solution

If that isn't the error do you have an error?

Reply
0 Kudos
FrederikLeed
Contributor
Contributor
Jump to solution

Sorry for the vague description.

When i click recompose for a signle vm, nothing happens. No errors, no nothing.

Reply
0 Kudos
royberk
Enthusiast
Enthusiast
Jump to solution

I find that when anything goes wrong with a recompose (error or not) its usually due to something being messed up in the ADAM and Composer DBs

I would use ADSI edit and check the VM against what you see in View Admin and clean the DB up.

Use this link if you havent already and let us know if it helps -->  http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=100865...

Reply
0 Kudos
FrederikLeed
Contributor
Contributor
Jump to solution

I'm not really sure what to look for in the ADAM database. The object that fails to recompose it self looks fine in the db, still refers to correct MasterVMTemplate.

Any pointers?

Reply
0 Kudos