Contributor
Contributor

Data is not coming from Horizon adapter on vRops 6.7

Hello Everyone,

I had an issue with Horizon Adapter, I installed horizon adapter on vRops 6.7.I can see data on dashboards but i'm not able to get it on vRops reports.

Can you help what is the issue on Horizon adapter.

Thank you,

Ravi

0 Kudos
5 Replies
Leadership
Leadership

Did you also install the horizon broker on 1 connection server? Also it does take some time so I'd wait 24 hours before I'd expect results. The page has a good overview on everything outside of vmware's documentation

https://www.carlstalhood.com/vmware-vrealize-operations-for-horizon-6-5/

0 Kudos
Contributor
Contributor

Sjesse,

Thank you so much your information I do have 2 connection server I installed broker agent on both connection servers. I installed a week ago and still, I'm not getting the data while I'm doing reports on vRops.like I mentioned before I'm getting the data from Horizon adapter I can see on the dashboard but not on reports.

Thanks!

Ravi

0 Kudos
Leadership
Leadership

You only want one broker agent, I doubt thats the problem. What reports are you running. Each report has a type of data it takes, you have to give pick the right source.

0 Kudos
Expert
Expert

What report are you trying to generate ?

What doesn that report shows after generating ?

any screen shots ?

regards

Gayathri

0 Kudos
Hot Shot
Hot Shot

Ravi, Have you installed the license for the Horizon Solution Licensing?

I know that if that is not installed it doesn't activate the dashboards.

See Carls blog as someone else pointed out.

https://www.carlstalhood.com/vmware-vrealize-operations-for-horizon-6-5/#adapterlicensing

Please mark helpful or correct if my answer resolved your issue.
0 Kudos