VmwareView
Contributor
Contributor

Customization operation timed out

Hi friends,

I have a issue when I am creating a pool non-persistent, the vm's are created but generates error during customization and show of message attached!

Any idea?

Regards,

Cristian Cabral

0 Kudos
6 Replies
admin
Immortal
Immortal

Hi there,

some points to check:

DNS ok?

Firewall ok? (On client and Agant) disable it for testing

DHCP address released before creating the template of linked clone? ipconfig /release

Take a look into the VM in vCenter... is the network interface connected?

Does the VM have an IP address?

Regards,

Christoph






Don't forget to award the points if this answer was helpful for you.

Blog:

http://communities.vmware.com/blogs/dommermuth | http://www.thatsmyview.net/

0 Kudos
lbourque
VMware Employee
VMware Employee

The other thing to add is, given that it's complaining about datastore, to check how much disk space is left (is there enough)?

0 Kudos
VmwareView
Contributor
Contributor

Hi Christoph,

The points mentioned by you
are ok!

The vm's are created, they receive a new IP Address, but not
perform the customization!

Regards,

Cristian

0 Kudos
VmwareView
Contributor
Contributor

hello friends,

we are the problem, the view agent was different version to view server connection!

regards.

Cristian Cabral

0 Kudos
esnmb
Enthusiast
Enthusiast

I have another item to add. The VM in VC looks to have the correct name, AND the correct name gets added to active directory but when I log in to the VM XP still has the base image name.

WTF??

0 Kudos
jusrr
Contributor
Contributor

Esnmb,

Did you resolve your issue and if so can you post a solution?

J

0 Kudos