VMware Horizon Community
Echy
Contributor
Contributor
Jump to solution

Administrator account used for QuickPrep does not have sufficient permissions

View 4.5 setting up linked clones all ok until provisioning then the error " Administrator account used for QuickPrep does not have sufficient permissions"

Can anyone tell me which account it is talking about ?

Reply
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
mittim12
Immortal
Immortal
Jump to solution

This is the account you specified for View Composer. I don't have 4.5 setup yet but in 4.0 it's configured in the same place that you specify your vCenter server. The account needs certain permissions to join clones to the domain. You can find the permissions on page 14 of the admin guide,

http://www.vmware.com/pdf/view45_admin_guide.pdf.






If you found this or any other post helpful please consider the use of the Helpful/Correct buttons to award points

Twitter: http://twitter.com/mittim12

View solution in original post

Reply
0 Kudos
1 Reply
mittim12
Immortal
Immortal
Jump to solution

This is the account you specified for View Composer. I don't have 4.5 setup yet but in 4.0 it's configured in the same place that you specify your vCenter server. The account needs certain permissions to join clones to the domain. You can find the permissions on page 14 of the admin guide,

http://www.vmware.com/pdf/view45_admin_guide.pdf.






If you found this or any other post helpful please consider the use of the Helpful/Correct buttons to award points

Twitter: http://twitter.com/mittim12

Reply
0 Kudos