VMware Cloud Community
YuasaMasakatsu
Contributor
Contributor

workbench error with GetAllVMs returned undef

Hello.

In the storage certification of VMware, the following error occurs.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

[Aug 22 2012 08:45:31 : TESTHASH  ] [0] INFO: Process VirtualMachine Setup
[Aug 22 2012 08:45:31 : VIRTUALMAC] [0] FRAMEWORK: Setup() method called
[Aug 22 2012 08:45:31 : STAFBASE  ] [0] FRAMEWORK: Executing STAF  command: staf localhost VTAF_VM connect agent 201.100.127.21 userid  Administrator password :9:vmwareesx ssl
[Aug 22 2012 08:45:31 : STAFBASE  ] [0] FRAMEWORK: Executing STAF  command: staf localhost VTAF_VM getvms anchor  201.100.127.21:Administrator
[Aug 22 2012 08:45:31 : MULTITECH ] [0] FRAMEWORK: invoked  VTAF::TestLib::Sphere::Lib::STAFSDK::HostSystem::GetAllVMs  (HostName='201.100.127.100' Password='vmwareesx' Username='root' )  returned undef
[Aug 22 2012 08:45:31 : VIRTUALMAC] [0] FRAMEWORK: Creating new VM ESXiA-VM1-win-lsi from scratch...
[Aug 22 2012 08:45:31 : TESTHASH  ] [0] ERROR: Failed to execute  processSetup for the Setup : Failed to execute createHOMObj for the  Setup : No GuestOS section in XML file

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

※ 201.100.127.100    · · · ESXi host
     201.100.127.21     · · · vCenter Server
     ESXiA-VM1-win-lsi · · · Virtual machine name defined

Please tell me the cause.

Reply
0 Kudos
2 Replies
YuasaMasakatsu
Contributor
Contributor

To solve this problem, I have rebuilt the following.

・Reinstall the VMware
・Reinstall the workbench
・Reinstall the ESXi host
  ・Reinstall the OS of all the virtual machine

・Rebuild LU of storage

However, I was not able to solve this problem...

Reply
0 Kudos
mcuallen
Contributor
Contributor

After installing ESXi Servers, the host name is set as full hostname with domain. this configuration resolve this problem in my environment.

Reply
0 Kudos