zhaoluhaun
Contributor
Contributor

NUC10 install ESXi 6.7u2 failed

Jump to solution

hi,all

  I just got a brand new Intel NUC10i7FNH.

   When installing the ESXi in,Prompt "no network adapters" after completing hardware scan.

   I found the integrated lan is Intel® Ethernet Connection I219-V.

  It's the same model on my nuc8,and it works normally.

   pastedImage_5.png

Has any one ever installed esxi on nuc10?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
scott28tt
VMware Employee
VMware Employee

First result on a Google search: https://www.virtuallyghetto.com/2020/01/esxi-on-10th-gen-intel-nuc-frost-canyon.html

As stated in the article, not supported even if it works for you.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Although I am a VMware employee I contribute to VMware Communities voluntarily (ie. not in any official capacity)
VMware Training & Certification blog

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
scott28tt
VMware Employee
VMware Employee

First result on a Google search: https://www.virtuallyghetto.com/2020/01/esxi-on-10th-gen-intel-nuc-frost-canyon.html

As stated in the article, not supported even if it works for you.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Although I am a VMware employee I contribute to VMware Communities voluntarily (ie. not in any official capacity)
VMware Training & Certification blog
0 Kudos
zhaoluhaun
Contributor
Contributor

According to your suggestion, I installed a new NIC driver. It works.

Thanks a lot scott28tt. Smiley Happy

0 Kudos
Coresora
Contributor
Contributor

Share to me pls.
i have same issue with you

0 Kudos