mmestres
Contributor
Contributor

ESXi 4.0.0 build 261974 disconnects from vcenter

Hi,

we have a new host ESXi 4.0.0 build 261974 and when we import it to our vcenter, all seems ok. But a few minutes later (sometimes 2 minutes, sometimes 3 minutes, sometimes 15) the host disconnects without any previous error. The only way to reconnect host is using (again) the Connect option Smiley Happy

We don't find any document that explains a similar situation. Anybody know what it happens? What can we do?

Thanks in advance for any support.

Marc

Tags (3)
0 Kudos
6 Replies

Looks like duplicate IP on the network.


---

MCSA, MCTS Hyper-V, VCP 3/4, VMware vExpert

http://blog.vadmin.ru

EMCCAe, MCITP: SA+VA, VCP 3/4/5, VMware vExpert http://blog.vadmin.ru
0 Kudos
a_p_
Leadership
Leadership

VMware has a KB article with disgnosing this behavior.

see in http://kb.vmware.com/kb/1003409

André

0 Kudos
mmestres
Contributor
Contributor

I check it, and there's no IP duplicated on the network.

Thanks for your answer.

0 Kudos
sadguru
Contributor
Contributor

Confirm if you have enough space on all the partitions (especially /tmp partition.) We faced the same issue and found tha the /tmp was utilized to its fullest.

0 Kudos
mmestres
Contributor
Contributor

How can i check it?

I'm newer on ESXi and i'm lost without SSH connection...

Thanks!

0 Kudos
mmestres
Contributor
Contributor

Solved!

It was a DNS issue. The host could not resolve DNS queries.

ESXi was behind a firewall and after open port 53 it worked automatically

Thanks to all.

0 Kudos