TomH201110141
Enthusiast
Enthusiast

Computer Environment tab has disappeared?

Jump to solution

After upgrading from DEM Console 10.1 to 10.2 the Computer Environment Tab has disappeared and I can't enable this in the settings because it's not available anymore.

Can someone tell me what I did wrong?

DEM 10.2DEM 10.2

0 Kudos
2 Solutions

Accepted Solutions
TomH201110141
Enthusiast
Enthusiast

I uninstalled the DEM Console and reinstalled again. Now all tabs are appearing. Strange behavior.

View solution in original post

0 Kudos
DEMdev
VMware Employee
VMware Employee

Hi @TomH201110141,

I know you've already fixed your issue, but just in case: could it be that you initially installed the Standard Edition?

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
TomH201110141
Enthusiast
Enthusiast

I uninstalled the DEM Console and reinstalled again. Now all tabs are appearing. Strange behavior.

View solution in original post

0 Kudos
DEMdev
VMware Employee
VMware Employee

Hi @TomH201110141,

I know you've already fixed your issue, but just in case: could it be that you initially installed the Standard Edition?

View solution in original post

0 Kudos
TomH201110141
Enthusiast
Enthusiast

Yes, this was my fault. Just making a repair of the installation did not help. That's why I had to uninstall DEM first and then reinstall it.

I compared the standard insatll file against the enterprise - the was no difference in size and age. Is this normal?

Tags (1)
0 Kudos
DEMdev
VMware Employee
VMware Employee

Hi @TomH201110141,

Thank you for confirming that it was indeed a Standard-vs-Enterprise issue. And, indeed, the two MSIs are nearly identical.

0 Kudos