oiioluyao
Contributor
Contributor

failed to impersonate the current user to the vmware vcenter converter standalone server. internal system error

pastedImage_0.png

when I finished installing the VMware converter, I want to run it appearing the error.

0 Kudos
12 Replies
POCEH
VMware Employee
VMware Employee

Please upload log bundle.

0 Kudos
oiioluyao
Contributor
Contributor

where could I find the log bundle? I can't run Vmware vCenter Converter.

0 Kudos
POCEH
VMware Employee
VMware Employee

Oh, yes. The logs are located in "%ALLUSERSPROFILE%\Application Data\VMware\VMware vCenter Converter Standalone\logs" and "%LOCALAPPDATA%\VMware\VMware vCenter Converter Standalone Client\logs"

0 Kudos
rshenoy
Enthusiast
Enthusiast

Hello,

You are trying to install it under domain account or local account.

To isolate the issue,You can login to a local account that has administrative privileges and retry.Do let me know if that works out for you

Regards

Ritesh

0 Kudos
oiioluyao
Contributor
Contributor

pastedImage_0.png

pastedImage_1.png

which document you need?

0 Kudos
oiioluyao
Contributor
Contributor

how could I make sure in the domain account or local account?  I already try to reinstall it many times.

0 Kudos
POCEH
VMware Employee
VMware Employee

Ok, let's try something else - run the elevated command prompt and execute "C:\Program Files (x86)\VMware\VMware vCenter Converter Standalone\vmware-converter-a.exe" "C:\ProgramData\VMware\VMware vCenter Converter Standalone\converter-agent.xml", then share the output.

0 Kudos
rshenoy
Enthusiast
Enthusiast

The server where your are trying to install the converter,Can you login with built in local administrator account and verify if you get the same error message.

for local login you need to login as .\administrator

Regards

Ritesh

0 Kudos
oiioluyao
Contributor
Contributor

pastedImage_0.png

it's the output.

my computer is surface pro6 and win10 home x64. maybe the hardware doesn't support VMware vCenter vConverter.

0 Kudos
oiioluyao
Contributor
Contributor

I think I  log in as an administrator.

pastedImage_0.png

0 Kudos
NathanosBlightc
Commander
Commander

Hi, Please try the following checklists:

1. Download the installation source again if you can

2. Install on another disk/drive

3. Disable the antivirus or any protection software in the OS temporary

4. Disable windows UAC

5. If you tried with any privileged account, run it again, with the built-in local administrator account exactly

Please mark my comment as the Correct Answer if this solution resolved your problem
0 Kudos
oiioluyao
Contributor
Contributor

thank you for your suggest! I'll try it tormorrow.

0 Kudos