kac2
Expert
Expert

Error Installing DCAC-SelfService-Setup

I've almost got the enitre thing installed. When I try to install DCAC-SelfService-Setup.exe I'm presented with the error in the log:

Action 21:57:21: RunSqlRepoUtilCommandCA.
SFXCA: Extracting custom action to temporary directory: C:\Windows\Installer\MSI1749.tmp-\
SFXCA: Binding to CLR version v4.0.30319
Calling custom action Installer.CustomAction!Installer.CustomAction.InstallerCA.RunSqlRepoUtilCommand
Executing: C:\Program Files (x86)\DynamicOps\Self-Service Portal\Tools\sqlcmd.exe -S "KCSQL.kendrickcoleman.c0m"  -d "DCAC" -i "C:\Program Files (x86)\DynamicOps\Self-Service Portal\Tools\ProfileModelEntities.sql" -v DBName="DCAC" -b
Executing: C:\Program Files (x86)\DynamicOps\Self-Service Portal\Tools\sqlcmd.exe -S "KCSQL.kendrickcoleman.c0m"  -d "DCAC" -i "C:\Program Files (x86)\DynamicOps\Self-Service Portal\Tools\ProfileModelSeedData.sql" -v DBName="DCAC" -b
ERROR: CustomAction RunSqlRepoUtilCommand threw exception: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.
CustomAction RunSqlRepoUtilCommandCA returned actual error code 1602 (note this may not be 100% accurate if translation happened inside sandbox)
Action ended 21:57:27: InstallFinalize. Return value 2.
Action 21:57:27: Rollback. Rolling back action:

I did it a second time and this the error log:

Action 22:06:51: RunSqlRepoUtilCommandCA.
SFXCA: Extracting custom action to temporary directory: C:\Windows\Installer\MSICB51.tmp-\
SFXCA: Binding to CLR version v4.0.30319
Calling custom action Installer.CustomAction!Installer.CustomAction.InstallerCA.RunSqlRepoUtilCommand
ERROR: CustomAction RunSqlRepoUtilCommand threw exception: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.
CustomAction RunSqlRepoUtilCommandCA returned actual error code 1602 (note this may not be 100% accurate if translation happened inside sandbox)
Action ended 22:06:52: InstallFinalize. Return value 2.
Action 22:06:52: Rollback. Rolling back action:

I'm running the executable As Administrator, not sure what I'm missing. thanks for any help

0 Kudos
1 Reply
kac2
Expert
Expert

crap... never mind...again it's me not delecting HTTPS during the install

0 Kudos