FCCU
Contributor
Contributor

P6660R451 ERROR Cvo: Skipping mount of "" because it is invalid or has no accessible volume or file

Hello everyone,

 

I am running into an issue when trying to mount a package to my capture VM so i can package it.

Here are what the logs say:

[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: [AdapterState] Not Connected - "Hypervisor <Multiple vCenters>" - 165 secs old
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Hypervisor Pool: Acquired "vcenters" adapter 1 of 25 for "vcenters996158792" in 0.0 seconds
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: [AdapterState] Active - "Hypervisor <VMware vCenter#25007580 firstcom\VMWAppVol_Svc@vcenter.firstcom.local>" - 112 secs old - Ping took 0ms
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Hypervisor Pool: Acquired "vcenter" adapter 1 of 25 for "vcenter636472153" in 0.0 seconds
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Updated Machine <AppVolumeCaptureVM> (5000d27d-50dd-bace-0c5e-8ccd1e358ed8) record from VM <AppVolumeCaptureVM@172.31.225.102> (5000d27d-50dd-bace-0c5e-8ccd1e358ed8)
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Located and updated Machine "Machine <AppVolumeCaptureVM> (5000d27d-50dd-bace-0c5e-8ccd1e358ed8)" on MachineHost <esx5.firstcom.local> ()
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: [AdapterState] Active - "Hypervisor <VMware vCenter#25007580 firstcom\VMWAppVol_Svc@vcenter.firstcom.local>" - 112 secs old - Ping took 0ms
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Hypervisor Pool: Acquired "vcenter" adapter 1 of 25 for "vcenter636472153" in 0.0 seconds
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Starting capture for "Nautilus Unity Test" in "Computer <FIRSTCOM\APPVOLWIN10$>" on "Machine <AppVolumeCaptureVM> (5000d27d-50dd-bace-0c5e-8ccd1e358ed8)"
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Allowing provisioning attachment for "Computer <FIRSTCOM\APPVOLWIN10$>" on "Machine <AppVolumeCaptureVM> (5000d27d-50dd-bace-0c5e-8ccd1e358ed8)" for "Nautilus Unity Test"
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: [AdapterState] Active - "Hypervisor <VMware vCenter#25007580 firstcom\VMWAppVol_Svc@vcenter.firstcom.local>" - 112 secs old - Ping took 0ms
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Hypervisor Pool: Acquired "vcenter" adapter 1 of 25 for "vcenter636472153" in 0.0 seconds
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 ERROR Cvo: Skipping mount of "Nautilus Unity Test" because it is invalid or has no accessible volume file
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Cvo: Unable to attach volume "Nautilus Unity Test" to "Machine <AppVolumeCaptureVM> (5000d27d-50dd-bace-0c5e-8ccd1e358ed8)"
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 ERROR Cvo: Unable to mount provisioning volume "Nautilus Unity Test"
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO Completed 400 Bad Request in 511ms (Views: 0.2ms | ActiveRecord: 25.7ms)
[2021-06-25 18:29:41 UTC] P6660R451 INFO

We are running two App Volumes Managers in our environment. They aren't setup for replication because we don't have the infrastructure to support it at the moment. 

Does anyone know how to resolve this?

0 Kudos
0 Replies