1 Reply Latest reply on Jan 30, 2017 6:39 PM by WildDoktor

    tboot.b00 fatal error: 6 (buffer too small)

    WildDoktor Novice

      I'm running v6 of the free vmware hypervisor in my home lab. ESXi is running from an 8Gb USB stick. I have 8 drives hanging off an adaptec 71605q, partitioned up into 2 RAID5 and 1 RAID0 arrays.

       

      I installed all the necessary VIBs, and this setup has been running for months. 3 datastores and 3 VMs running just fine.

       

      Then 2 days ago our contractor started flipping breakers to shut off electricity in our kitchen for the remodel. Somehow he shut off the "office" breaker. My bad for not getting around to buying a UPS for my new server. :-(

       

      Now, esxi won't boot. Comes up with the error:

       

      tboot.b00 fatal error: 6 (buffer too small)

       

      How do I fix this?

       

      (I installed a copy of 6.5 free hypervisor on a new USB drive; it booted fine so I installed the adaptec vibs. When logged in via web client I can see my drive arrays, but there are no datastores.)

        • 1. Re: tboot.b00 fatal error: 6 (buffer too small)
          WildDoktor Novice

          It seems this is not an error that anybody knows how to fix, so maybe I'll ask another question:

           

          I installed a v6.5 free hypervisor on a new USB drive; it booted fine so I installed the adaptec vibs. When logged in via web client I can see my drive arrays, but there are no datastores. So:


          How do I mount existing datastores into this new install?