1 Reply Latest reply on Jun 9, 2015 1:13 AM by muzibur1

    Problems getting vCAC 6.2 to work correctly. Security related.

    StuartB201110141 Novice

      Hi Everyone,

       

      I am setting up a quick n dirty VCAC 6.2 test lab and am hitting a problem that has been annoying me for a good few days and I hope someone can help. To give a bit of background I did the following to set up the infrastructure (above and beyond having a working vCenter 6 installation)

       

      Installed a SQL 2014 standalone box and IAAS box using Window 2012 R2

       

      Installed the authentication appliance.

      Installed the VRA appliance from OVF

      Installed the Orchestrator appliance

       

      All were installed from latest available on VMwares website. I then installed the pre req script to configure the IAAS pre reqs. Then installation went through ok (Although it took  a while ) The problem is when I come to login I keep getting errors about connection broken/resets.

       

      Looking in the IAAS event viewer I get the following error:

       

      An TLS 1.2 connection request was received from a remote client application, but none of the cipher suites supported by the client application are supported by the server. The SSL connection request has failed.

       

      I understand that the issue is more or less related to the fact that the encryption type is not supported. So my question is.. What is the easy and straight forward to fix this ? Crypto functions are not my forte!

       

      Regards

       

      Stuart