1 Reply Latest reply on May 13, 2013 5:35 PM by samdoyle

    VM Studio 2.6 - VM building error -- Failure: (22, 'The requested URL returned error: 404')

    rrezzik Lurker

      I am using Studio 2.6 with a new vCenter, and I cannot build OVFs anymore. I get the error in the title. When looking at the debug from /opt/vmware/share/build/datastore is see this:

       

      13/05/2013 16:43:19 [dbug] Input Command: </opt/vmware/share/build/datastore --verbose --put  --server 192.168.1.107 --port 443 --user root --datastore 'Local1.8Datastore' --folder '192.168.

      1.114_Redhat_EL.12' --file '/opt/vmware/www/build/Redhat_EL.12/192.168.1.114_Redhat_EL.12_provstart.iso' --datacenter 'SupernaR&D'>

      13/05/2013 16:43:19 [dbug] Expect wait-time: <60> max-time: <7200>

      13/05/2013 16:43:19 [dbug] Command to spawn: <rm -f /tmp/mn2HyPnW3E; /opt/vmware/share/build/datastore --verbose --put  --server 192.168.1.107 --port 443 --user root --datastore 'Local1.8Dat

      astore' --folder '192.168.1.114_Redhat_EL.12' --file '/opt/vmware/www/build/Redhat_EL.12/192.168.1.114_Redhat_EL.12_provstart.iso' --datacenter 'CompanyR&D' 2>&1; echo $? > /tmp/mn2HyPnW3E>

      13/05/2013 16:43:20 [dbug] Command stdout: <

      ^M%3 ^M%7 ^M%11 ^M%15 ^M%19 ^M%23 ^M%26 ^M%30 ^M%34 ^M%38 ^M%42 ^M%46 ^M%50 ^M%53 ^M%57 ^M%61 ^M%65 ^M%69 ^M%73 ^M%76 ^M%80 Failure: (22, 'The requested URL returned error: 404')

      >

       

       

      13/05/2013 16:43:20 [dbug] Waiting for command to complete...

      13/05/2013 16:43:20 [dbug] Verbose interval - 60s

      13/05/2013 16:43:20 [dbug] Command stdout: <>

       

       

      13/05/2013 16:43:21 [dbug] Command stdout: <>

       

       

      13/05/2013 16:43:21 [warn] Unable to upload /opt/vmware/www/build/Redhat_EL.12/192.168.1.114_Redhat_EL.12_provstart.iso to the Local1.8Datastore datastore.

       

      I have tried running it from the command line and it doesn't look like it's an authentication error as suggested in other posts.

       

      > PUT /folder/iso/192.168.1.114_Redhat_EL.12_provstart.iso?dcPath=SupernaR%26D&dsName=Local1.8Datastore HTTP/1.1

      Authorization: Basic dm1zdHVkaW86U3VwZXJuYUxhYjEyMw==

      User-Agent: PycURL/7.18.0

      Host: 192.168.1.107

      Accept: */*

      Content-Length: 425984

       

       

      %76* The requested URL returned error: 404

      * Closing connection #0

      Failure: (22, 'The requested URL returned error: 404')

       

      Any help with this would be greatly appreciated.

       

      Regards,

      Rafik