1 2 Previous Next 17 Replies Latest reply on Jun 4, 2009 9:39 AM by adamsre Go to original post
      • 15. Re: Palm won't sync w/ workstation 6.5
        knog Novice

        Sept 08, Ubuntu 8.04 host. Guest  XP Pro! i realy want to not use Windows but i have an application I need to use for coffee grading and cupping.

         

        so, I found the log file and the VID and PID do I cut and paste this line?

         

         

         

        or is it in the .VMX ?

         

        Message was edited by: knog

         

        just found all the files you guided me to and did what you cleared up thanks to Browncspence, Neben and your self  hot sync has been achived unbelievable! i love this stuff.

        • 16. Re: Palm won't sync w/ workstation 6.5
          DerekShaw Enthusiast

          deleted as redundant

          • 17. Re: Palm won't sync w/ workstation 6.5
            adamsre Lurker

            Anyone have any other ideas on this?  I am running Suse 11.1 x64 as the host with XP SP3.  My VMX file contains:

             

            usb:0.present = "TRUE"

            usb:1.present = "TRUE"

            ethernet0.generatedAddress = "00:0c:29:5f:ee:77"

            ethernet0.generatedAddressOffset = "0"

            vmci0.id = "1587981420"

            usb:1.deviceType = "hub"

            usb:0.deviceType = "mouse"

            floppy0.autodetect = "TRUE"

            ide1:0.autodetect = "TRUE"

            usb.quirks.device0 = "0x04e8:0x6662 skip-setconfig, skip-reset"

            hgfs.mapRootShare = "TRUE"

            sharedFolder.maxNum = "2"

            sharedFolder0.present = "TRUE"

            sharedFolder0.enabled = "TRUE"

            sharedFolder0.readAccess = "TRUE"

            sharedFolder0.writeAccess = "TRUE"

             

             

            On line 74 of the VMX file. Does it matter where in the file that line is placed?  I pulled this info from the vmware.log file:

             

             

             

             

            vmx| USB: Found device name:Samsung\ SCH-i910 vid:04e8 pid:6662 path:5/1 speed:high family:vendor

             

             

             

             

            Am I missing something?  Are there any other switches I might need? I might also comment that this is ActiveSync 4.6 on WindowsMobile 6.1, if that makes any difference.  I have to reboot the phone to get vmware to even briefly recognize it.  Once it does, it properly identifies it, but does nothing afterwards.

             

             

             

             

            Thoughts?

             

             

            Edit:  Created a new thread as this one pertained to Palm devices, and my issue deals with the Samsung Omnia SCH-i910

             

             

            http://communities.vmware.com/message/1272423#1272423

            1 2 Previous Next